Новини

Двоє загиблих і семеро постраждалих: медики розповіли про стан людей, які дістали ушкодження внаслідок ракетного обстрілу Дніпра 28 червня

IMG_5338

За даними обласного департаменту охорони здоров’я, після вчорашніх ракетних атак по Дніпру до лікарів звернулося семеро громадян. Серед постраждалих – 6-річний хлопчик.

«Дитина дістала ураження склом від вікна, що розбилося внаслідок обстрілу: в хлопчика посічено тулуб, руки та обличчя. Його життю нічого не загрожує», – повідомив заступник директора департаменту охорони здоров‘я ДніпроОВА Олексій Григорук.

Зараз на стаціонарному лікуванні перебуває двоє постраждалих, п’ятеро осіб лікуються вдома. Люди дістали мінно-вибухові травми, осколкові ураження кінцівок. Всі – у стані середньої тяжкості, загрози їхнім життям немає.

Нагадаємо: внаслідок ракетного обстрілу Дніпра, який стався 28 червня, в місті частково зруйновано промисловий об‘єкт та автотранспортне підприємство. Під завалами останнього рятувальники знайшли тіла двох загиблих.!!IMG_1625!!IMG_1644 !!IMG_1804!IMG_1668 !IMG_1672 !IMG_1678