Новини

День відкритих дверей у Дніпровській академії неперервної освіти на базі фахового педагогічного коледжу

21

Сьогодні усі бажаючі могли дізнатися про те, як в області готують професійних педагогів. Як працює Академія, які спеціальності є найбільш затребуваними та за якими освітніми програмами проходить навчання.

«Академія має 400 місць регіонального замовлення на 2023 рік для вступу на педагогічні спеціальності. Також наш заклад готує аспірантів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», магістрів за спеціальністю «Освітні педагогічні науки» за двома освітньо-професійними програмами «Загальна педагогіка» та «Інклюзивна освіта, корекційна педагогіка», спеціальності «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування» та «Психологія», – розповів Віктор Сиченко, ректор Дніпровської академії неперервної освіти, доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України.

Також в рамках заходу для учасників провели екскурсію по фаховому педагогічному коледжу Академії і відповіли на питання, які підготували відвідувачі.

«Дніпровська академія неперервної освіти – унікальний заклад, у якому можна здобути педагогічну освіту і не тільки всім бажаючим, від молодшого бакалавра до доктора філософії», – зазначила начальниця відділу розвитку освітньої галузі гуманітарного управління обласної ради Наталія Попович.

Комунальний заклад вищої освіти «ДАНО» ДОР забезпечує висококваліфікованими педагогічними кадрами не тільки нашу область, а й сусідні регіони.

1 (1) 2 (1) 5 6 (2) 7 (2) 10 (1) 11 (2) 15 16 17 20 DOR02781 23 24 (1) 33 25 27 28 29 31 32