Новини

Депутати мірялися силою на спортивних змаганнях.

IMG_6644

Обласна олімпіада на Дніпропетровщині проходить вже сьомий рік поспіль.  В спортивному заході беруть участь депутати органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Змагалися представники влади у різних видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, міні-футбол та волейбол.

Всього серед районів і міст Дніпропетровщини було сформовано 18 команд. За результатами зональних змагань у Павлограді, Нікополі, Дніпрі та Кам’янському у фінал вийшли 8 з них. Почесні призові місця за загальним рейтингом посіли:

ІІІ місце – П’ятихатський район;

ІІ місце – Новомосковський район;

І місце – Магдалинівський район.

«Одним з п’яти пріоритетів роботи обласної ради та моїм особистим є розвиток спорту. Проведення такої спартакіади свідчить, що депутати не лише прийнятими програмами та рішеннями показують свою повагу до спорту, але й власним прикладом підтримують активний і здоровий спосіб життя!» — зауважив голова обласної ради Гліб Пригунов.

За всіма результатами обласної спартакіади буде сформована збірна команда Дніпропетровщини. Саме вона і захищатиме честь нашої області на Всеукраїнських змаганнях, які пройдуть вже у червні м. Чорноморськ (Одеська область).

IMG_6600

IMG_6625

IMG_6651