Новини

Обласна рада привітала 93 окрему механізовану бригаду із 75-річчям.

IMG_6356

 

З подарунками, святковим настроєм, піснями і привітаннями пройшли урочистості для військових 93 бригади. Військове командування Об’єднаних сил, духовенство, представники облради і депутатського корпусу також завітали до Волновахи, аби нагородити бійців. За сумлінну службу вони отримали цінні подарунки та відзнаки голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова.

IMG_6263

З самого початку воєнних дій на Сході і до сьогодні бійці цього формування захищають суверенітет та територіальну цілісність України. Військовослужбовці цієї бригади брали участь у більшості ключових подій на Донбасі і понесли найбільші втрати. Усіх загиблих героїв присутні вшанували хвилиною мовчання. Визначний героїзм військових 93 бригади не залишився не поміченим. Всього державними нагородами відзначено більше тисячі бійців, серед них троє мають звання Героя України.

IMG_6375

Голова обласної ради Гліб Пригунов також зазначив: «Не можна не пишатися нашими військовими, адже кожен із бійців, починаючи з 2014-го року, здійснив справжній подвиг. Завдяки їх відданості, сміливості та мужності Україна досі успішно тримає оборону! Ми пишаємося своєю армією і її героями!».