Новини

Депутат облради отримав вищу нагороду ООС!

24172758_10208068643752152_4689074676229450107_o

Павло Хазан від початку воєнних дій на сході України займав активну громадянську позицію та відстоював державні цінності.

Сьогодні він є депутатом Дніпропетровської обласної ради, ініціативним учасником громадського та політичного життя. Окрім того, Павло Хазан є командиром групи автоматизованих систем управління Операції об’єднаних сил. Його підрозділ займається розробкою і впровадженням високотехнологічних програмно-апаратних рішень в галузі управління, передачі даних і радіозв’язку за стандартами НАТО, безпосередньо в зоні бойових дій. Це істотно покращує боєготовність української армії, підвищує професіоналізм офіцерів, сержантів і солдат, а також знижує ризики при виконанні бойових завдань.

Саме за неоціненний внесок у захист української незалежності Павло Хазан отримав вищу нагороду ООС «Козацький Хрест І ступеня». У наказі командувача ООС повідомляється: «За старанність, професіоналізм та сумлінне виконання бойових завдань в районі проведення операції об’єднаних сил з відсічі та стримування збройної агресії Російської федерації на території Донецької та Луганської областей».