Новини

Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер відсвяткував ювілей

msg576745803-149242

Сьогодні медичному закладу виповнилося 90 років. Його історія почалась з одного поверху земської лікарні. Зараз це надкластерний спеціалізований лікувальний заклад Дніпропетровської обласної ради, який надає високоспеціалізовану стаціонарну та консультативну допомогу жителям Дніпропетровської області та інших регіонів України.

«Завдяки зусиллям Дніпропетровської обласної ради наша область має два надкластерні заклади, у Дніпрі та Кривому Розі, які надають повний цикл допомоги онкологічним хворим.
Я щиро дякую вам, шановні лікарі, за кожного врятованого пацієнта!
Ви повертаєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. Міцного здоров’я і добробуту вам та вашим родинам!» — привітав медиків Микола Лукашук, голова Дніпропетровської обласної ради.

У лікарні створено максимально безпечні і комфортні умови для пацієнтів. Робота лікарів базується на принципах доказової медицини. Медзаклад оснащений передовим обладнанням, яке дозволяє проводити якісну діагностику та лікування онкологічних захворювань.

«Тут працюють сотні спеціалістів. Кожен на своєму місці допомагає зрозуміти: рак – не вирок, йому потрібно давати відсіч! І вони проходять цей надскладний шлях боротьби разом зі своїми пацієнтами. Аби перемогти, аби врятувати життя», — зазначив Володимир Орлов, перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА.