Новини

Дніпропетровський регіональний медичний центр родинного здоров‘я — за підсумками року заклад став однією з найкращих лікарень України.

photo1674823020

Лідер по кількості законтрактованих послуг НСЗУ, перші за рівнем зарплатні лікарям серед багатопрофільних дитячих лікарень.
Майже 22 000 пролікованих за рік (в тому числі 12% з них — переселенці з деокупованих та тимчасово окупованих територій).

За даними медцентру кожна 10-та дитина в Україні, яка постраждала від дій російських агресорів,  пройшла через Регіональний медцентр. Причому лікували як маленьких пацієнтів, так і їх батьків — оскільки пріоритетом для медиків було збереження родини разом.

«Це був важкий, але продуктивний рік. Ми вийшли на нові обсяги надання медичних послуг. Рік об’єднання та великого зростання. Наш колектив відпрацював готовність до надзвичайних ситуацій, до роботи з одночасним напливом великої кількості пацієнтів. Розширили коло медичних послуг як для дітей, так і для дорослих. Сьогодні перед нами відкриті нові перспективи. За складністю і унікальністю послуг ми вже вийшли на національний рівень», — розповів керівник медзакладу Олексій Власов.

За останній рік лікарня частково переорієнтувалися на надання медичних послуг, пов‘язаних з повномасштабним вторгненням рф. Це мінно-вибухова та військова травма.
Додалися нові пакети від НСЗУ. Зокрема, доросла травма, пластична хірургія, доросла отолорингологія, урологія, доросла нейрохірургія, мамографія.
У лікарні збільшилася кількість високотехнологічних медичних втручань (неонатальна допомога, складна хірургія, інтенсивна терапія та реанімація). Зокрема, тільки хірургічна служба провела понад 16 тисяч операцій. Завдяки фахівцям закладу акушерська допомога була надана понад 2,5 тисячам породіль, в тому числі 18% жінок-переселенок.

«Космічка — це бренд.
В нашій частині країни немає більше такої лікарні. Сьогодні я мав нагоду послухати звіт роботи закладу за останній рік. І це було ще одне підтвердження — ми не прогадали, коли обрали саме лікарню на Космічній в якості обласного центру здоров’я. Потужний колектив і ефективне керівництво. Ви вже є символом та гордістю не лише Дніпропетровщини, але й всієї країни», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради.

Микола Лукашук та виконувач обов‘язків голови ОВА Володимир Орлов привітали колектив та керівництво лікарні. А також вручили медикам відзнаки та цінні подарунки.

«Обласна рада та військова адміністрація ставить розвиток медицини в список найбільших пріоритетів. Зараз лікарі дійсно стоять на передовій порятунку життів наших людей. Дякую вам за той неоціненних внесок, який ви робите», — сказав Володимир Орлов.