Новини

Дніпропетровщина отримала «гуманітарку» від Польщі

IMG_1358

Медичні товари, провізія, дитяче харчування, засоби для чищення та гігієни для дорослих й дітей, постіль, ковдри, свічки та зарядні пристрої. Гуманітарний вантаж від воєводства Нижня Сілезія (Республіка Польща) днями прибув до нашого регіону.

«Нижня Сілезія є багаторічним партнером Дніпропетровщини. Ми маємо три чинні угоди між нашими регіонами. Співпрацюємо в гуманітарній та культурній галузях, обмінюємось науковими досягненнями й здобутками в сфері місцевого самоврядування. Тепер наші друзі надають таку необхідну в умовах війни гуманітарну допомогу. Ця співпраця по-справжньому цінна для Дніпропетровщини! Адже це підтримка цивільного населення області та біженцям, які перебувають на наших теренах. Дякуємо партнерам за їхню небайдужість», — сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Раніше Нижня Сілезія вже передала для КП «Обласний центр медичної допомоги та медицини катастроф» Дніпропетровської обласної ради три спеціалізовані автівки для евакуації поранених. А також медичні товари, перев’язувальні матеріали, засоби дезинфекції тощо.

IMG_1360 IMG_1365 IMG_1364 IMG_1363 IMG_1356 IMG_1359 IMG_1357