Новини

Дніпропетровщина провела в останній путь Захисника України

IMG_5026
Дніпропетровщина провела в останній путь Захисника України
Російські окупаційні війська обстріляли позиції холодноярців в результаті майор Бродовський Богдан Віталійович, заступник начальника тилу логістики 93 бригади Холодний Яр отримав вибухове поранення несумісне з життям.
«Майор Богдан Бродовський загинув під час ворожого обстрілу 5 липня 2021 року в районі ООС. У Богдана залишилось четверо дітей. Висловлюємо щирі співчуття родині й побратимам. Вічна пам‘ять Захиснику України й чудовій Людині», — зазначила радниця голови Дніпропетровської обласної ради Тетяна Губа.
Захисник був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року.
«Ми багато прослужили разом: на початку війни Богдан був начпродом бригади, а я – діловодом. Як людина він був завжди доброзичливим, ніколи не сварився, завжди приходив на допомогу. Був гарною людиною, — пригадує товаришка по службі Тетяна. – На першому місці завжди ставив свою сім’ю. У нього було четверо дітей. Пам’ятаю, коли з ним познайомилася, його донечка ходила у садок. І він завжди намагався забрати її додому сам. Іноді приводив на роботу. А ще у нього зовсім нещодавно народився синок: і року не пройшло. Не так давно родина оселилася у Вільному. Я ходила до них у гості. Це дуже велика втрата і для сім’ї, і для бригади».
Прощалися із Захисником 8 липня у Гарнізонному будинку офіцерів смт Черкаське.
Вічна пам‘ять Герою!
Герою слава!
IMG_5022 IMG_5023 IMG_5024 IMG_5025