Новини

Дніпро та Кам`янське будуть із водою

кран с водой

Сьогодні у ході чергової сесії Дніпропетровської облради депутати ухвалили рішення про незастосування процедури банкрутства до КП ДОР «Аульський водовід». На думку народних обранців, підприємство навмисно заганялося у борги попередньою владою. Зараз на підприємстві змінили менеджмент, аби налагодити економічну спроможність водогону.

Ситуація, яка склалась зараз з боргами водогону перед компанією ДТЕК на контролі обласної ради. Тож жителі міст Дніпро, Кам`янське та прилеглих територій не стануть заручниками боргів Аульського водогону перед компанією ДТЕК. Вода у домівках та на підприємствах продовжить надходити безперебійно. Керівництво обласної ради, Аульського водогону, підприємств його боржників, компанії ДТЕК укладуть багатосторонню угоду, згідно якої дебітори водогону мають сплачувати свої борги безпосередньо ДТЕК. В угоді чітко пропишуть обов`язки щодо проплати усіма учасниками договору, гарантії дотримування графіку сплати заборгованостей.

«Спільна позиція обласної ради та обласної адміністрації полягає у тому, що ми не можемо будувати барикади між суб`єктами, які забезпечують водою населення, і підприємством. Наше завдання – нормальне та комфортне життя населення та безперебійна робота підприємств. Кожне підприємство, яке надає послуги мешканцям повинно працювати злагоджено і точно. Ситуація під контролем обласної ради, жоден житель не буде заручником складної ситуації», — зазначив голова облради Гліб Пригунов.