Новини

До Дня захисників і захисниць України на Алеї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО у Дніпрі відбулося традиційне покладання квітів

!!!!!IMG_7980

Пам’ять полеглих воїнів вшанували представники обласної та міської влади, військові й містяни.

«Тисячі захисників і захисниць України віддали свої життя за наше мирне небо і мирне майбутнє. Наш обов’язок – пам’ятати героїчний вчинок воїнів, котрі стали на захист рідного дому. І виховати гідні покоління українців, які завжди шануватимуть й пам’ятатимуть історію цієї визвольної боротьби», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Присутні вшанували пам‘ять воїнів хвилиною мовчання. Священнослужителі справили молебень за полеглими захисниками України.

«Ви показали, що кожен українець – захисник, і що всі разом ми нездоланне українське військо. Ви щодня робите неймовірне, вашу звитягу переповідатимуть. Ви наша віра і надія, наша непохитність і наша впевненість», – сказав начальник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«День захисників та захисниць в Україні нині – кожного дня. Кожного дня наші хлопці та дівчата боронять українське небо і українську землю. Сьогоднішнє свято має один відтінок – жовто-блакитний», – підсумувала Ірина Баранова, спікерка повітряного командування «Схід».

!!IMG_7973 !IMG_7891 !IMG_7944 !IMG_7961 !IMG_8006 !IMG_8016 !IMG_8018 !IMG_8021 !IMG_8032 !IMG_8163 !IMG_8185