Новини

ДРІДУ НАДУ святкує свій ювілей – 25 років!

!_MG_8631

Інститут є регіональною установою, яка поширює свою діяльність на територію Дніпропетровської, Донецької, 3aпopiзької, Кіровоградської та Черкаської областей. Здійснює професійну підготовку висококваліфікованих відповідальних кадрів для державного управління та місцевого самоврядування.

Випускники та студенти, викладачі та керівництво ВИШу, представники влади та інші гості зібрались у стінах навчального закладу. Спогади про заснування інституту, історія його становлення та багато привітань лунали сьогодні.

Заступник голови обласної ради Олександр Доброгорський нагородив кращих представників закладу нагрудними знаками, годинниками, відзнаками і подяками. Як ніколи раніше діяльність інституту стає все більш вагомішою для суспільства, зазначає голова облради Гліб Пригунов: «В країні йде реформа децентралізації. Все більше відповідальності та повноважень отримують службовці на місцях. Саме тому ті знання, які надає професійний колектив вишу, -просто неоціненні. З часу створення й донині інститутом керує доктор наук з державного управління, професор, заслужений діяч науки і техніки України Серьогін Сергій Михайлович. Йому окрема вдячність за віддану працю».

Остання спільна ініціатива голови обласної ради Гліба Пригунова та керівництва ВИШу – це програма навчання учасників АТО та їхніх дітей за спеціальністю «Публічне адміністрування». Можливістю безкоштовно отримати вищу освіту та поповнити ряди органів держуправління в цьому році скористались 74 людини. Ректор Сергій Серьогін візначає, що ці студенти, бійці-патріоти із активною громадянською позицією, зможуть стати тією кадровою базою управлінців, яка потрібна сильній та незалежній державі.

Також інститут успішно розвиває зв’язки з зарубіжними державними, освітніми та науковими установами. Давніми партнерами інституту є вищі навчальні заклади з підготовки державних службовців Великої Британії, Франції, Канади, США, Німеччини, Польщі, Чехії, Угорщини. Участь у міжнародних заходах, стажування студентів та викладачів за кордоном, залучення до роботи іноземних фахівців — усе це робить Дніпропетровський регіональний інститут державного управління більш потужним та інноваційним.

_MG_8471

_MG_8560

_MG_8589