Новини

ДСНС-ники регіону отримали десять спеціалізованих машин

IMG_2052

Дві з цих автівок придбали коштом платників податків, за це проголосував депутатський корпус Дніпропетровської обласної ради.

Перший автомобіль – свого роду «штаб» з аварійно-рятувальним обладнанням. А також – сучасна піротехнічна машина важкого типу, яка повністю оснащена пневматичними та гідравлічними механізмами. Вона може перевозити ракети та бомби вагою до тонни для утилізації.

Ще 8 одиниць спецтехніки – допомога від партнерів з Південної Кореї. Це авто швидкої допомоги і 7 пожежних машин, які надійшли від благодійної організації «Miral Welfare Foundation» і Сеульського міського управління пожежної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Техніка поїде в Нікополь, Кривий Ріг, Марганець, Павлоград.

«Проєкт реалізовувався протягом шести місяців. Логістику доставки цих машин профінансували небайдужі мешканці Кривого Рогу з нашої команди «СН Кривий Ріг», без витрат з державного бюджету. Висловлюю щиру вдячність народному депутату Дмитру Припутню, який представляє нашу область у Верховній Раді, надзвичайному і уповноваженому послу в Республіці Корея Дмитру Пономаренку, а також нашій команді «Слуга Народу. Кривий Ріг» за ініціативу та підтримку. Величезна подяка всій нашій команді, народним обранцям, депутатам Дніпропетровської обласної ради, ОВА», — сказав Микола Лукашук.

Голова обласної ради подякував кожному, хто нині робить внесок у підсилення обороноздатності Дніпропетровщини.