Новини

Затвердили фінансові плани медичних закладів Дніпропетровської обласної ради на 2024 рік.   

IMG_20240105_155412_747

 

На робочій нараді представники профільного управління та постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства разом з фахівцями департаменту охорони здоров’я ОВА, обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України та управління бухгалтерського обліку й моніторингу діяльності облради заслухали керівників наших медзакладів. Ознайомилися з їхніми планами щодо розвитку кожного підприємства. Заплановане узгодили, тож протягом року вони втілюватимуть задумане задля покращення надання медичної допомоги у регіоні.

 

«Підтримка закладів охорони здоров’я — одне з пріоритетних завдань для нас. Продовжуємо робити все можливе, аби на Дніпропетровщині медична допомога була на гідному рівні», — сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

 

Загалом на фінансування охорони здоров’я регіону в обласному бюджеті-2024 закладено 1 млрд грн. З них — 536 млн грн на закупівлю медикаментів та сучасного медобладнання. 111 млн грн передбачено й на обласну програму «Здоров’я населення Дніпропетровщини».