Новини

З нагоди 90-річчя голова обласної ради нагородив Людмилу Вершиніну.

IMG_7883

Гліб Пригунов вручив народній актрисі України спеціальну відзнаку голови обласної ради. Привід для нагородження – більш ніж вагомий – Людмилі Іванівні у цьому році виповнилось 90.

З нагоди ювілею у рідному дніпровському театрі драми та комедії Вершиніна зіграла головну роль у спектаклі «Дивна місіс Севідж». Постановка виконується у театрі майже стільки, скільки і сама акторка там працює.

IMG_7844

Близько 60 років тому «Дивна місіс Севідж» була перекладена з англійської і здобула неймовірну популярність серед глядачів. У тому числі завдяки блискавичній грі Людмили Вершиніної, яка виконує у спектаклі головну роль.

Місіс Севідж – мудра жінка похилого віку, яка втратила чоловіка, але й отримала 100 млн доларів спадку. Жадібні до грошей діти запроторили матір до божевільні. Втім, головна героїня завдяки мудрості та бажанню зробити світ краще знайшла друзів серед пацієнтів.

Зіпсовані грошима діти наприкінці зганьбили себе та лишилися ні з чим.

IMG_7856

Добра комедія з глибоким змістом. Одна з 200 ролей, що зіграла Людмила Вершиніна у театрі драми та комедії. За 70 років творчості та роботи з трупою театру  Людмила Іванівна була задіяна у більшості постанов.

Цього разу під час бенефісу акторки глядачі аплодували стоячи. До речі, у залі був повний аншлаг – і діти, і дорослі слідкували із захопленням за грою Людмили Вершиніної.

IMG_7830

Після вистави голова обласної ради особисто на сцені привітав ювіляршу зі святом та подякував за роки творчості:

«У дитинстві вона мріяла стати ветеринаром, а її батько прагнув зробити з неї вчительку! Але вона стала акторкою! І в цьому нам пощастило, бо вже багато років маємо змогу насолоджуватися її талановитою грою!».