Новини

Квартири, цінні подарунки та грамоти: поліцейських Дніпропетровщини відзначили з нагоди професійного свята

!_IMG_9602

Квартири, цінні подарунки та грамоти: поліцейських Дніпропетровщини відзначили з нагоди професійного свята

2-го липня відзначається шоста річниця від дня створення Національної поліції України. З цієї нагоди найкращих представників професії привітали керівники НГУ, ГУНП, ДСНС в області, структурних підрозділів, особовий склад обласної поліції, а також заступник голови Дніпро ОДА Сергій Карпенко та очільник облради Микола Лукашук. За зразкове виконання службових обов’язків, особисту ініціативу, самовідданість та високий професіоналізм 69 правоохоронців отримали службові квартири, відзнаки, подяки, грамоти, вітальні листи та цінні подарунки.

«Позаду у вас шість років змін, кропіткої роботи та щоденних ризиків. Сотні розкритих злочинів, сотні врятованих життів. На поліцію покладена величезна відповідальність і важлива місія — захищати українців, боротися зі злочинцями, охороняти громадський порядок і допомагати тим, хто потребує захисту та підтримки. Попри всі складнощі, ви гідно виконуєте свої службові обов’язки. Вірю, що попереду на вас чекають не лише виклики, але і нові перемоги та вдячність громадян. Бажаю вам здоров’я та легких робочих буднів, хоча навряд вони взагалі можуть такими бути. Завжди повертайтеся додому цілими та неушкодженими. А вашим родинам бажаю терпіння та наснаги», — привітав присутніх Микола Лукашук.

«Дніпропетровська область стала першою, де у 2019 році було впроваджено проєкт «Поліцейський офіцер громади». Продовжує втілюватися в життя система, що запобігає порушенню прав людини в ізоляторах тимчасового тримання «Custody Records». Вдячний органам обласної та місцевої влади, які сприяють нам у реалізації цих та інших проєктів», — додав Начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило.

Усього в поліції Дніпропетровської області службу несуть понад 8 тисяч поліцейських.

!_IMG_9386 !_IMG_9392 !_IMG_9423 !_IMG_9476 !_IMG_9500 !_IMG_9576 !_IMG_9588 !_IMG_9671 IMG_9369