Новини

Керівник облради Гліб Пригунов привітав військових на передовій

!47343735_314020985991987_4765717564435202048_n
Напередодні Дня збройних сил України в зону ООС до бійців 25 повітряно — десантної бригади приїхали депутати облради, волонтери та представники духовенства.
Підтримка збройних сил пріоритетна задача обласної влади, тому ця робота проводиться постійно, виконуються завдання з покращення умов проживання, зміцнення матеріально-технічної бази. Так і вчора окрім солодощів, тортів, випічки, дитячих малюнків та оберегів, були передані й копіювальні машини.
Також не обійшлося від нагород та іменних годинників від Гліба Пригунова. Він зазначив, що впевнений, що ці годинники послужать бійцям і в мирному житті після нашої перемоги. Особливий подарунок — величезний торт власної випічки передала десантникам дружина Голови облради Юлія. Під час виступів перед військовими Гліб Пригунов виразив велику вдячність від 3 мільйонної громади області всім воїнам за можливість відчувати себе захищеними та працювати під мирним небом. Він підкреслив, що взяте перед бійцями 25 бригади зобов’язання назвати на честь загиблих героїв вулиці, виконується і вже в багатьох містах області це зроблено.
На своїй сторінці у facebook Гліб Пригунов виразив велику вдячність бізнесменам, школярам та волонтерам, які постійно долучаються до підтримки нашої української армії: «Велика подяка всім людям, що працюють і сплачують податки на розвиток нашої армії! Вдячний духовенству всіх релігій, конфесій, які моляться за здоров`я наших військових , за мир на нашій землі!»