Новини

Конкурс «Благодійна Україна» — активний відбір розпочато!

4 1 -

«Асоціація благодійників України» щороку проводить такий національний конкурс. Головна мета – розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в країні шляхом публічного стимулювання кращих представників цієї сфери, їх організацій.

Цьогоріч переможців визначатимуть у 16-тьох основних номінаціях, 3-ох індивідуальних і 4-ох спеціальних. Серед них, благодійність в освіті і науці, культурі, охороні здоров’я, соціальній та інших сферах. У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу та реалізовували свої проекти у 2018 році.

Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» існує з 2012-го. За роки проведення він став знаковою подією у благодійному житті країни. За його підсумком переможців відзначають унікальною нагородою бурштиновим «Ангелом добра». Тож якщо ви хочете стати її володарем, поспішайте!

Відбір конкурсантів триватиме до 15 березня 2019 року. Усі деталі про процедуру подання заявки, умови та інше дізнавайтеся на сайті https://vboabu.org.ua/ та https://blagoukraine.org/

Контактний телефон: 067-164-04-11