Новини

Кохання переможе: військовослужбовець одружився з нареченою в медзакладі, де проходить лікування після поранення

!DOR04686

Пацієнт медзакладу, молодий військовий Михайло, одружився зі своєю коханою дівчиною Дар‘єю. Шлюб сьогодні зареєстрували офіційно прямо в лікарні.

«Ми ще до війни планували одружитися. Але коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Михайла забрали на фронт. У бою він отримав поранення. І вже, знаходячись тут, ми вирішили побратися. Буде правильно, що я зможу супроводжувати коханого в ролі законної дружини, коли його направлять на реабілітацію», – розповіла Дар‘я.

Стосунки молодят почалися 4 роки тому. Про поранення коханого Дар‘я дізналась не одразу: коли Михайло перестав виходити на зв‘язок, дівчина зателефонувала побратимам військового. Вони розповіли, що хлопець був поранений і доправлений до лікарні.

«Поранення осколкові, це мінно-вибухова травма. Поки стан Михайла є важким. Але сьогоднішня подія – це добрий знак. Молоді люди створили сім‘ю, планують спільне майбутнє. Тож, впевнений, в них все буде добре», – зазначив лікар медзакладу.

Підтримали молодят і їхні батьки.

«Ми пишаємося сином. Звісно, як будь-яким батькам, нам хотілося б, щоб його весілля було в мирній Україні. В колі рідних та друзів, а не в стінах лікарняної палати. Але ми ще обовʼязково відсвяткуємо. І Перемогу нашої держави, і весілля дітей. Михайло обовʼязково одужає», – поділився батько Михайла.