Новини

Криворізький підрозділ поліції відсвяткував 5-річчя

883CE752-F1D7-49E4-9264-8031B5F15B7E

Батальйон патрульної поліції Кривого Рогу відсвяткував свій перший ювілей — п’ять років від дня заснування підрозділу. З цієї нагоди на плацу полку ПП відбулось урочисте шикування. Участь у заході взяв голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, керівництво міста, бойові командири, представники районного управління поліції, СБУ, Криворізького навчально-наукового інституту Донецького державного університету внутрішніх справ.

Під час урочистостей найкращих представників професії нагородили грамотами, медалями, нагрудними знаками та цінними подарунками. 11 правоохоронців отримали відзнаки від голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука.

«За 5 років ваш колектив виріс аж на 163 особи. Тепер в управлінні Патрульної поліції Криворіжжя несуть службу 637 правоохоронця. Якщо на початку створення робота патрульної поліції полягала лише у реагуванні на виклики по лінії «102» та написанні адмінпротоколів, то зараз батальйон займається і незаконним обігом наркотичних речовин, і виявленням незаконних ігрових закладів, і роботою з протидії домашньому насильству. Патрульні приділяють увагу й профілактиці порушень. Ви зміцніли професійно і здобули повагу від народу. Вдячний вам за віддану службу й професіоналізм», — зазначив Микола Лукашук.

Протягом 5 років роботи Криворізькі поліціянти:
— склали 283 постанови у сфері дотримання норм ПДР,
— розкрили 4 тисячі злочинів по гарячим слідам,
— зупинили 19 тисяч водіїв, які кермували транспортом в нетверезому стані,
— врятували 118 людських життів.

Станом на 19.05.2021 до виконання службових обов’язків із забезпечення правопорядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства й держави та протидії злочинності заступають 536 поліцейський полку патрульної поліції в м. Кривий Ріг УПП в Дніпропетровській області. Ще 95 виконують адміністративні послуги.