Новини

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ офіційно завершили навчання та отримали документи про вищу освіту

20230412100809_IMG_9148

Вже незабаром ці випускники стануть до лав охоронців правопорядку й захищатимуть інтереси громадян та держави.

Під час урочистостей з випуском курсантів привітав заступник голови Дніпропетровської обласної ради по виконавчому апарату Андрій Соколов.

«Ви ще зовсім юні, але вже зробили мужній і відважний вибір в своєму житті – служити українському народові в один з найважчих етапів боротьби нашої країни за державність, свободу і демократичні цінності. Бажаю вам лишатись вірними присязі, не зраджувати правди, постійно розвиватись й вдосконалюватись, аби стати справжніми професіоналами своєї справи. Дякую вашим батькам, вчителям і наставникам за виховання справжніх патріотів своєї Вітчизни», — сказав Андрій Соколов.

Вдалої служби, реалізації професійного потенціалу присутнім побажав і проректор.

«Роки навчання були нелегкими, але всі випробування ви пройшли з честю та гідністю, натхненно здобуваючи професійні знання, переймаючи цінний досвід від практиків та активно готуючись до служби на благо держави. Сьогодні ж я переконаний: перед нами – справжні професіонали, поліцейські, які продовжуватимуть благородну справу своїх наставників», — звернувся до присутніх проректор університету Олександр Юнін.