Новини

Лікарі з Дніпропетровщини стали амбасадороми України на провідних світових медичних конгресах у Відні та Барселоні

DA73887A-D78B-48F7-A50A-83266043944D

Зокрема, SIOP Congress (International Society of Paediatric Oncology Congress) —  видатна подія для дитячих онкологів всього світу. І цього річ на SIOP Congress 2022 Україна вперше мала свого амбасадора. Від нашої держави цю почесну місію виборола лікарка одного з медзакладів Дніпропетровщини Наталія Артьомова. 

Протягом 4 днів експерти ділилися досвідом та переймали світові практики боротьби з дитячою онкологією. І навіть мали можливість захищати честь країни у символічному забігу. 

Також в середині жовтня у Відні пройшла одна з найбільших конференцій дитячих ортопедів травматологів у всій Європі та світі — EPOS. На цьому конгресі медичними амбасадорами України також  стали провідні лікарі медичного закладу Дніпропетровщини. Це завідувач відділенням травматології та ортопедії Віктор Рокутов та провідний хірург-травматолог Віталій Кравченко, вони в числі 150 фахівців опановували найсучасніші малоінвазивні методики лікування.   

«Наші лікарі — неймовірні люди. Вони рятують поранених від обстрілів. Займаються постраждалими пацієнтами з інших регіонів України. Працюють зараз понаднормово та у посиленому режимі. І в той же час встигають розвиватися, покращувати рівень надання медичних послуг пацієнтам! Пишаюся всією нашою командою!» — зазначив головний лікар медичного закладу Олексій Власов.