Новини

Майже 300 юних спортсменок долучилися до турніру з художньої гімнастики, що відбувся вихідними.

photo1672049364 (1)

Цього року юні гімнастки взяли участь у 12 змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. Досягнуті результати – це в тому числі плідна робота їхніх тренерів. Тому депутатки обласної ради Діна Міфтахутдінова та Лілія Гиренко нагородили відзнаками від імені голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука двох тренерів-викладачів з гімнастики художньої КПНЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з гімнастики художньої» – Єрьоміну Наталію та Якимець Альвіну за вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту Дніпропетровщини, сумлінну самовіддану працю та високий професіоналізм.

«Доторкнутися» очима до прекрасного – це завжди велика вдача та щастя! Особливо зараз, коли в країні триває війна. Проте тренери, батьки та організатори продовжують докладати титанічних зусиль, аби тренування та змагання відбувались. Життя триває і зараз спортивні заходи – це теж підтримка України. Кожен працює на своєму фронті», – кажуть депутати обласної ради.

За інформацією голови обласної Федерації художньої гімнастики Грицай Ірини, в Дніпропетровській області художньою гімнастикою займається близько 1790 дітей. В тому числі й ті, що переїхали на Дніпропетровщину з територій, де відбуваються активні бойові дії, а також з тимчасово окупованих територій.

«Спорт має жити. Турніри та змагання мають проводитися, бо це – невід‘ємна частина життя тисяч українців. Чимало видатних атлетів зараз на передовій. А ми продовжуємо популяризувати Україну як спортивну державу, і це наш внесок у підтримку своєї країни», – зазначають юні спортсменки.