Новини

Микола Лукашук відвідав «Дніпропетровський фаховий коледж спорту»

!DOR02481

Очільник обласної ради обговорив з керівником ДФКС подальший розвиток закладу, оновлення матеріально-технічної бази.

«Це дуже потужний заклад, де готують професійних спортсменів. Ярослава Магучіх, наша спортивна зірка, призерка Олімпійських ігор, Михайло Кохан, Анна Рижикова та багато інших. Всі вони є випускниками Дніпропетровського фахового коледжу спорту. Фактично, один з пʼяти спортивних навчальних закладів такого рівня по всій Україні», – зазначив голова облради.

Також Микола Лукашук представив вихованцям та педколективу коледжу нового члена команди в апараті обласної ради. Анатолій Коломоєць є депутатом обласної ради, головою комісії постійної комісії з питань науки, освіти, соціальної політики та праці.

«Дуже приємно вражений досягненнями коледжу. Можу оцінити з професійної точки зору, адже донедавна також очолював заклад освіти. Маємо багато ідей і напрацювань у цьому напрямку. Готові втілювати їх в реальність! Впевнений, разом ми зможемо суттєво посилити розвиток спортивної сфери в області!», – сказав Анатолій Коломоєць.

За час існування коледжу було підготовлено 43 учасника Олімпійських ігор, 13 учасників юнацьких Олімпійських ігор, 11 Заслужених майстрів спорту України, 60 майстрів спорту України міжнародного класу, 845 майстрів спорту України, 98 чемпіонів та призерів чемпіонату світу, 138 чемпіонів та призерів чемпіонатів Європи.

«У цих стінах ми отримуємо дуже високий рівень підготовки. Це наш другий дім. Дякую нашим викладачам і тренерам за те, що вони кожного дня вкладають у нас частину своєї душі», – сказав один з вихованців коледжу.