Новини

Микола Лукашук привітав юристів з прийдешнім професійним святом.

msg-518201556-71634

У Південному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук відзначив юристів грамотами та відзнаками.

«Було приємно бачити своїх колег та друзів, не тільки з Дніпропетровської області, але й з інших прифронтових регіонів країни. Зараз на наших правниках та Міністерстві Юстиції – величезне навантаження. Усі найважливіші процеси без них неможливі. Це реалізація державної політики на деокупованих територіях, розробка нових пакетів санкцій, притягнення росії до відповідальності у Міжнародному кримінальному суді, підготовка документів та нових законів, інтеграція до ЄС, тощо», – сказав Микола Лукашук.

Юристи нині боронять державу і на фронті, і допомагають постраждалим від російської агресії в тилу. Усі разом роблять надзвичайно важливу справу, захищаючи конституційні права та свободи українців. За плідну роботу юристів відзначив й начальник Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тимофій Дудін.

«Дякую кожному з вас за відданість своїй справі, захист наших людей, допомогу у наближенні перемоги України! Працюємо над розбудовую демократичної, європейської країни та розвиненого громадянського суспільства», – підкреслив Тимофій Дудін.

День юриста в Україні відзначатимуть цієї неділі – 8 жовтня.