Новини

Найкращі педагоги у STEAM-освіті Дніпропетровщини нагороджені грамотами голови обласної ради.

msg576745803-48258

Урочистий захід був присвячений Міжнародному Дню дівчат і жінок у науці. Відзначення педагогів пройшло неформально і творчо, учасників також нагородили подяками Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.

«Незважаючи на складні часи для нашої країни, жінки- викладачі технічних дисциплін знаходять час і можливість займатися науковою творчістю, спрямовуючи свій професійний потенціал та ентузіазм на закладання фундаменту відбудови післявоєнної успішної України», — відзначила начальник управління гуманітарної, сроціально-культурної сфери та освіти, депутат обласної ради Лілія Гиренко.

Організатори заходу підготували для викладачів знайомство з навичками емоційного розвантаження від криворізького художника Анатолія Лабунського, в.о. директора Криворізького загальноосвітнього закладу, перегляд виставки його картин, а також розіграш подарунків — першого брендованого продукту від проєкту «STEAM на Дніпрі» і Центру компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.

«Я щиро вдячний всім присутнім, а особливо – Оксані Бутурліній, за пропагування важливості технічної освіти для майбутнього України, підняття престижу STEAM-освіти серед молоді», — наголосив голова Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Віктор Сергєєв.

Учасники заходу висловили вдячність за можливість поспілкуватися, адже такі зустрічі дають додаткове натхнення на подолання труднощів сьогодення.