Новини

На Дніпропетровщині визначили найуспішніших матусь-бізнесвумен

1

У Дніпрі відбувся фінал конкурсу «Матусі в бізнесі: розширення економічних можливостей для жінок як протидія наслідкам пандемії COVID-19». Це ініціатива, яка реалізована ГО «Центр розвитку освіти, науки та інновацій», НТУ «Дніпровська політехніка» та партнерами у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку». Від Дніпропетровської облради партнером виступила – Дніпропетровська обласна асоціація органів місцевого самоврядування.

Під час кульмінаційного заходу молоді матусі регіону представили свої бізнес-проєкти. Учасниці виступали як наживо, так і онлайн. Більшість проєктів вже почали своє втілення, що не може не надихати. Конкурсанток оцінювало професійне журі.

За підсумком голосування переможницями стали:

1 місце — Олена Рудь з проєктом «СітіФерма по вирощуванню мікрозелені», Слобожанська ОТГ ( ментор – Разгоняєва Т.М., директор КП «Цифровий документообіг» ДОР);

2 місце — Ганна Максюта з проєктом «Каяк хата», місто Тернівка;

3 місце — Тетяна Васильєва з проєктом «Бізнес-школа для дітей», Слобожанська ОТГ.

Фіналісток відзначили сертифікатами та подарунками. Вітальні слова переказав також голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

7 изображение_viber_2021-05-23_22-37-28 IMG_4579 IMG_4542 IMG_4476 IMG_4515 IMG_4513 IMG_4463 11