Новини

На Дніпропетровщині створили унікальний майданчик для спілкування бізнесу, фермерів та громад

IMG_3567
Пошук нових партнерів або ринків збуту, освоєння сучасних технологій для свого виробництва, деталі про пільгові кредити та гранти, демонстрація інвестиційної привабливості і територій, і підприємств. Усе це лише частина проведеної на Дніпропетровщині презентації-ярмарку «ОТГ бізнес-архітектура». Керівники громад, фермерських господарств та підприємства малого та середнього бізнесу області отримали не тільки новий досвід, а й ділові зв’язки.
Такий захід започатковано із метою допомогти підприємцям, в тому числі в агросфері, стати справжніми партнерами, спільно вдосконалювати простір навколо себе. Адже для обласної влади підтримка малого та середнього бізнесу, розвиток громад загалом стоять у пріоритеті. «Майданчик, де представники громад спілкуватимуться з представниками бізнесу та зможуть презентувати свої проекти, на які може заходити бізнес і розвиватися саме в тій громаді, в якій бізнесу буде цікаво», — пояснив заступник голови Дніпропетровської обласної ради Мгер Куюмчян.
Організатори КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» облради у перспективі планують зробити проект міжобласним. Все задля розширення співробітництва та більш тісної співпраці із сусідніми регіонами.