Новини

На IV сесії облради зроблено крок для відродження палацу «Метеор» у Дніпрі і реконструкції пам’ятників борцям з нацизмом 1941-1945 р.р.

88ED0E6C-BE9F-46EE-AD40-76E2A30D1F82

«Сьогодні ми прийняли обласний бюджет — це одне із знакових подій в роботі депутатів облради. Тепер дуже важливо, щоб бюджет не залишився цифрами на папері і все намічене було реалізоване. А для цього потрібно весь рік старанно працювати і контролювати виконання прийнятих рішень. І тоді, я впевнений, на нас чекають дива», — розповів перший заступник голови обласної ради Геннадій Гуфман.

Він зазначив, що депутати повинні, незалежно від політичних поглядів і уподобань, зробити бюджет і затверджені програми правдою, яку відчують жителі області.

«Сьогодні нам вдалося закласти основу корисних і важливих речей. Зроблені маленькі, але дуже необхідні кроки. Прийнято рішення взяти у комунальну власність земельну ділянку під спорткомплексом «Метеор». Це дозволить в цьому році здійснити проектування реконструкції та в майбутньому все-таки відродити легенду нашого регіону — спорткомплекс, про який говорила вся країна», — Генадій Гуфман.

Також, за словами першого заступника, на сесії депутатам вдалося знайти шлях вирішення фінансування реконструкції пам’ятних знаків борцям з нацизмом в 1941-1945 роках.