Новини

Обласна рада виховує покоління молодих підприємців.

IMG_3969

Основи ведення бізнесу, нові ідеї, правова допомога та інновації. В обласній раді пройшла чергова зустріч зі студентською спілкою підприємців. «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» веде цей проект з головною метою – допомогти молодим та активним людям започаткувати власну справу.

Саме на прибутковому і стабільному бізнесі будується міцна економіка країни, зауважує голова обласної ради Гліб Пригунов: «Не тільки для нашої області, а й для всієї країни важливо відроджувати малий та середній бізнес. Це процес не на один рік. Допомагати треба як діючим підприємцям, так і майбутнім. Ініціативна молодь, яка хоче розвиватися у цьому напрямку, – це наша запорука стабільної економіки надалі».

Зустріч зі студентським активом пройшла у дружній атмосфері. Разом із експертами і представниками облради обговорили плани роботи на цей рік. Окрім цього, для молоді провели майтер-клас зі створення бізнес-планів, пройшла дискусія на тему стажування. За побажаннями представників спілки у майбутньому для студентів проходитимуть зустрічі із діючими підприємцями. Все задля отримання практичних знань та навичок від першої особи.

Також для молоді провели спеціальне анкетування, аби виокремити тематику майбутніх тренінгів, курсів та практикумів. Серед них: управління персоналом, розвиток креативного мислення, тайм-менеджмент, реклама та інші актуальні теми. Якщо ви бажаєте розвиватись і отримувати нові корисні знання, приєднуйтесь до спілки. Заходьте на офіційну сторінку у Фейсбук «Центр Підтримки Бізнесу Дніпро»: https://www.facebook.com/cpbdor/