Новини

Обласна рада навчає студентів створювати власний бізнес

IMG_3043

Дружня атмосфера, спілкування, обмін досвідом та ідеями – в обласній раді відбулась чергова зустріч Студентської спілки підприємців. Захід організований «Центром підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради.

Головна мета – надати представникам активної студентської молоді, які цікавляться підприємницькою діяльністю, організаційну, методичну, інформаційно-консультативну, правову та профорієнтаційну допомогу.

Спеціальним гостем цієї зустрічі став Ерік Ернандес. Підприємець, який поділився історією свого життєвого шляху та подробицями, щодо власного  бізнесу, який вже біля 5 років успішно функціонує в Харкові.

Ерік наголошує на тому, що Україна – це країна можливостей, і ми маємо всі сприятливі умови для створення, розвитку та ведення успішного бізнесу: «Україна – це неорана земля, багата на талановитих, майстерних та розуміючих людей. Тому дійте та пробуйте себе в різних сферах підприємництва, адже Ви маєте таку змогу!».

Безумовно, корисним та цікавим став майстер-клас по створенню бізнес-ідей, який провела Горяча Олена Іванівна – керівник проекту «Бізнес-інкубатор ДП» в Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка», а також молодь зацікавив виступ представниць молодіжного жіночого комітету – Дороленко Ірини та Сатуновської Ольги, щодо можливостей побудови кар’єри на підприємствах нашого регіону. Одним із важливих рішень заходу, стала запланована наступна зустріч Студентської спілки підприємців за участі «Школи стартапів» на базі Дніпропетровського Національного Університету.

«Підтримка активної та цілеспрямованої молоді – одна із першочергових задач для обласної влади. В рамках цього напрямку ми ініціювали проекти «Премія Дніпропетровської обласної ради», «Школа молодого політика», безкоштовне навчання для молодих АТОвців у ДРІДУ НАДУ, патріотична гра «Джура», «Education LAB» та багато інших. Те, у що виросте наше сьогоднішнє молоде покоління, — запорука формування нового, цивілізованого суспільства в Україні!» — підсумував голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.