Новини

Обласна рада розпочала набір до Школи молодого політика

46968806_2238427743109113_4531259242526539776_n

Навчитися розумінню політичних процесів, отримати навички публічної людини, прослухати лекції професійних спікерів, отримати корисні знайомства та зробити перші кроки у своє політичне майбутнє. Все це можливо у Школі молодого політика «Primaries 2.0». Такий навчальний курс було започатковано цього року за ініціативи голови обласної ради Гліба Пригунова.

Дводенний інтенсив включатиме: практичні та теоретичні навчання від кращих тренерів та громадських експертів з політичного лідерства, сучасних комунікацій та особистого розвитку. Відомі блогери, політологи читатимуть лекції та поділяться власним досвідом! Тематика різноманітна, але вкрай важлива для починаючого політика та громадського діяча: іміджелогія, вибори та виборча компанія, політична система України та світу, конкурентна боротьба, робота зі ЗМІ та багато інших питань.

Головна мета школи — підготувати молодь до активної політичної діяльності та надихнути їх розвивати власні міста, села та райони. Голова Дніпропетровської обласної ради наголошує: «Нашій державі потрібні молоді та ініціативні громадяни. З чіткою позицією та пріоритетами. За ними – майбутнє сильної, самодостатньої України. Головне завдання для нас – надати їм усі ресурси, знання та можливості, аби молоді люди могли реалізувати себе у політичному та громадському житті нашої області!».

Нагадаємо, що заняття у школі безкоштовні, а іногороднім надається гуртожиток. Для того, щоб стати учнем Школи «Primaries 2.0», необхідно заповнити анкету за посиланням:

http://oblrada.dp.gov.ua/primaries/