Новини

Оголошення про конкурс

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу ,,Дніпропетровське клінічне об’єднання швидкої медичної допомоги” Дніпропетровської обласної ради”

dnipropetrovska-obl-rada

Дніпропетровська обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу ,,Дніпропетровське клінічне об’єднання швидкої медичної допомоги” Дніпропетровської обласної ради”.
Загальні вимоги до кандидата на посаду головного лікаря комунального закладу ,,Дніпропетровське клінічне об’єднання швидкої медичної допомоги” Дніпропетровської обласної ради”: повна вища освіта за напрямом підготовки ,,Медицина”, післядипломна спеціалізація за фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я”, вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я”, стажування в органах управління вищого рівня, стаж роботи за лікарською спеціальністю – не менше 7 років та за фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я” – не менше 5 років.
Для участі в конкурсі подаються такі документи:
заява про участь у конкурсі на заміщення вакантної посади;
особовий листок обліку кадрів;
автобіографія;
копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
копія документа про освіту;
копія паспорта;
копія трудової книжки;
документи, які підтверджують наявність кваліфікаційних категорій за лікарською спеціальністю та фахом ,,Організація і управління охороною здоров’я”;
фотокартка 6х4 (1 шт.).
Документи приймаються до 05 жовтня 2017 року за адресою: просп. Олександра Поля, 2, кімн. 514, Дніпропетровська обласна рада.
Конкурс відбудеться 11 жовтня 2017 року о 14.00 за адресою: просп. Олександра Поля, 2, кімн. 420, Дніпропетровська обласна рада.
Довідки телефоном (056) 742-75-46.