Новини

Оголошення

Керуючись пунктом 4 частини 3 статті 51 Закону України ,,Про Національну поліцію” та розділом 2 пункту 7 наказу Міністерства внутрішніх справ України від 25 грудня 2015 року № 1631, Дніпропетровська обласна рада оголошує про обрання представників громадськості до складу поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції.

Якщо Ви маєте бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет, просимо Вас подати  такі документи до обласної ради:

  1. Власноручно написану заяву (із наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України ,,Про захист персональних даних”). Надається особисто у письмову вигляді.
  2. Ксерокопії паспорта громадянина України (1-2 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації кандидата).
  3. Автобіографія.
  4. Копії документів про освіту (за згодою).
  5. Копія трудової книжки (за згодою).
  6. Інші матеріали (рекомендаційні листи, характеристики тощо), які підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет особи, яка виявила бажання увійти до складу поліцейської комісії (бажано).

Додаткову інформацію стосовно документації, що необхідно подати до обласної ради представникам громадськості, можна отримати телефоном 740 75 22, 742 84 45.

Документи подаються до обласної ради за допомогою електронної пошти на адресу: info@oblrada.gov.ua; засобами поштового зв’язку або особисто через канцелярію обласної ради за адресою: просп. Олександра Поля, буд. 2, кім. 522.