Новини

Оголошення

 

 

 

Дніпропетровська обласна рада оголошує відбір кандидатів до складу поліцейської комісії Криворізького міського відділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області Національної поліції України.

 

Відповідно до підпункту 4 пункту 3 статті 51 Закону України
,,Про Національну поліцію” та пункту 7 розділу 2 наказу Міністерства внутрішніх справ України від 25 грудня 2015 року № 1631, враховуючи лист Криворізького міського відділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області Національної поліції України
від 16 серпня 2023 року № 657 47/01-2023, Дніпропетровська обласна рада оголошує відбір кандидатів до складу поліцейської комісії Криворізького міського відділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області Національної поліції України.

 

Якщо Ви маєте бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет і відповідаєте критеріям, зазначеним у статті 51 Закону України ,,Про Національну поліцію”, запрошуємо подати  такі документи до обласної ради:

 

  1. Власноруч написану заяву (із наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України ,,Про захист персональних даних”).
  2. Ксерокопії паспорта громадянина України (1-2 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації кандидата).
  3. Автобіографію.
  4. Копії документів про освіту (за згодою).
  5. Копію трудової книжки (за згодою).
  6. Інші матеріали (рекомендаційні листи, характеристики тощо), які підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет особи, яка виявила бажання увійти до складу поліцейської комісії (бажано).

 

Додаткову інформацію стосовно документів, які представникам  громадськості необхідно подати до обласної  ради, можна  отримати за телефоном: 742 75 06.

 

Документи подаються до обласної ради до 25 вересня 2023 року за допомогою електронної пошти на адресу: info@oblrada.dp.gov.ua; засобами поштового зв’язку або особисто через канцелярію обласної ради за адресою: просп. Олександра Поля, буд. 2, кім. 522.