Новини

Оновлені газон, бігові доріжки та трибуни: в Кривому Розі триває реконструкція «Спартака»

3CE49027-098D-47F8-86E1-D35C13270C9A

На спортивному комплексі «Спартак», що у Кривому Розі, тривають ремонтні роботи. Майданчики зводять в рамках програми Президента «Велике будівництво» за рахунок співфінансування державного та обласного бюджетів.

В рамках робочої поїздки перевірити хід робіт приїхали голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, народний депутат України Юрій Корявченков, перший заступник голови ДніпроОДА Володимир Орлов та заступник мера Кривого Рогу Сергій Мілютін.

«Минув місяць від моменту як на стадіоні «Спартак» дитячо-юнацької спортивної школи №3 працює новий підрядник. За цей час на старій трибуні повністю демонтовані сидіння, зроблена цегляна кладка, на футбольному полі вкладено газон, повністю готова кросфіт арена. Незабаром ми розглянемо питання щодо присвоєння цьому стадіону категорії першого рівня. Це дозволить проводити тут змагання 1 і 2 ліги», — розповів Микола Лукашук.

Загальна площа стадіону – 18 011,2 м². Фінансування об’єкту забезпечується з державного та обласного бюджетів. Загальна вартість — 170 млн грн.

«По завершенню робіт ми матимемо сучасний стадіон, на кому відбуватимуться як внутрішні матчі, так і міжнародні. «Спартак» зможе розмістити 7116 глядачів. Тут можна буде проводити матчі з футболу, волейболу, баскетболу. Буде відремонтований тенісний корт», — додав народний депутат України Юрій Корявченков.