Новини

Офіційна заява про конкурс на посаду керівника Дніпропетровської філармонії ім. Л. Б. Когана.

24_main-v1584436220
Обласна рада Згідно Закону України «Про культуру» оголосила конкурс на посаду керівника філармонії ПРОТЯГОМ 7 ДНІВ ВІД ДНЯ його звільнення — 31 липня 2020 року.
(Див. документ Розпорядження голови облради і оголошення на сайті ).
https://oblrada.dp.gov.ua/diyalnist/zakladi-utanovi/konkurs/оголошення-про-конкурс-на-заміщення-в-17/
Конкурсна комісія, що буде обирати нового керівника, складається з 9 членів:
3 — представника від облради. 3 — представника від трудового колективу. 3 — представника від громадськості, які обираються шляхом жеребкування серед поданих заявок. (Див. Оголошення розміщене на сайті)
Обласна рада повідомляє , що отримала пропозиції лише від однієї громадської організації.
Тому ми звертаємося до всіх зацікавлених громадських організацій і повідомляємо, що готові перенести строки проведення конкурсу.
Якщо ви офіційно звернетеся до Обласної ради до 16.09. 2020 із заявою взяти участь в роботі конкурсної комісії та повідомите, що через об’єктивні обставини не змогли раніше подати свої пропозиції. Ми оголосимо про нову процедуру жеребкування серед заявок громадських організацій , яка буде проведена прозоро і у присутності всіх учасників.
Переконані, разом ми зможемо обрати професійного управлінця і гідного керівника, Дніпропетровської філармонії. Це буде вагомим внеском в розвиток культури і мистецтва нашої області і всієї країни.