Новини

ПвК «Схід» відзначило сьому річницю створення з’єднання

IMG_20230708_121210_691

З початком повномасштабного вторгнення ці «вартові неба» сумлінно виконують бойові завдання на території Харківської, Сумської, Полтавської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Запорозької областей. За цей час вони знищили майже 900 повітряних цілей. Це понад 30 літаків, 10 гелікоптерів, близько 250 крилатих ракет та 600 БпЛА.

 

Привітали захисників зі святом представники обласної та місцевої влади, ДСНС, Міністерства юстиції, бойові командири, священнослужителі.

 

«Вдячний кожному з вас за самовіддану службу, за захист Дніпропетровщини та України. Ви — справжні янголи-охоронці, які щодня бережуть житяч та спокій жителів області. За вас ми тримаємо кулаки щоразу, як лунає повітряна тривога. І вам адресуємо найщиріші подяки за кожну знищену «крилату» чи БПЛА. Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, успішної служби та непохитної віри в Перемогу.», — звернувся до присутніх голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

 

Під час урочистостей були нагородженні найкращі військовослужбовці з’єднання. Їм вручили нагороди, нагрудні знаки та грамоти.

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих побратимів.