Новини

Перезавантаження бізнесу в умовах воєнного стану – у Дніпрі проведуть безкоштовні семінари для підприємців.

5bafe81e-c76c-4ace-a2ec-6d0fbd30eabf
Першою темою будуть правові рішення, які варто приймати зараз, аби забезпечити функціонування бізнесу. Про це розповіла Ірина Журавльова, начальник управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради:
«Перша зустріч у нас відбудеться 19 травня об 11:00. Для багатьох питання роботи у теперішньому правовому полі є дуже важливим. Ми бачимо, що бізнес починає повертатися до роботи. За даними Європейської Бізнес Асоціації кількість непрацюючих підприємств в Україні знизилась з 42% до 26%. Серед опитуваних малих підприємств 17% відновили свою діяльність, 23% — готуються до початку роботи».
Також відсоток тих, хто відновив діяльність у повній мірі зріс з 13% до 20%. Найбільші показники у цьому процесі зараз мають Київська, Одеська, Львівська та Дніпропетровська області.
«Наші семінари доступні для кожного бажаючого. Вони мають на меті допомогти бізнесу зорієнтуватися у правових змінах, втриматись «на плаву», продовжити розвиток. За результатами опитування близько 80% підприємців хочуть продовжувати працювати в Україні. Ми будемо говорити про юридичні питання, оподаткування, кадрові рішення», — зазначила Ірина Журавльова
Другий семінар відбудеться 24 травня і буде присвячений темі релокації бізнесу та її правовим аспектам. Приєднатись до вебінарів можна буде за посиланням на офіційному сайті та у соцмережах Дніпровської міської ради. https://dniprorada.gov.ua/uk