Новини

Перлинне весілля: в Дніпрі відбулись урочистості до річниці подружнього життя начальника озброєння ПВК «Схід» та його дружини

IMG_1159

Полковник Костянтин Хомяк та вчителька НКВ № 148 Ірина Хомяк у шлюбі вже 30 років. Сьогодні, в річницю весілля, пара оновила обітниці, обмінялась новими обручками та підтвердила свій шлюб.

«Нехай ваше подружнє життя й надалі буде наповнене теплом і ніжністю. Цінуйте ті почуття, які ви відчуваєте зараз. Бережіть один одного, поважайте, дослухайтесь, кохайте. Будьте один для одного надійною опорою і підтримкою за будь-яких обставин. Бажаю вашій родині побільше романтики і яскравих вражень. Многая літа», — привітав подружжя від голови Дніпропетровської обласної ради та від себе особисто начальник управління запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Олександр Свіренко.

Привітати пару також приїхали перший заступник ОДА Володимир Орлов, командувач ПВК «Схід» генерал-майор Іван Теребуха, начальник обласного терцентру комплектування та соцпідтримки полковник Анатолій Пікало, очільник Південного міжрегіонального управління Мін’юсту (м. Одеса) Тимофій Дудін, донька Дарʼя, родичі, друзі та близькі родини.

«Знайти свою людину — це щастя. Ви це щастя оберігаєте от уже 30 років, йдучи разом пліч-о-пліч. Ваш шлюб, неначе сама перлина, є міцним, гарним та перевіреним часом скарбом», — звернувся до ювілярів перший заступник ОДА Володимир Орлов.

Ювілей весілля завершили криками «Гірко» та урочистими тостами.