Новини

Перша зустріч та знайомство з Мауро Лонгобардо

EA901F14-080E-4553-A814-47019D5AFB9D

Генеральний директор «АрселорМіттал Кривий Ріг» відвідав Дніпропетровську обласну раду та поспілкувався з головою облради Миколою Лукашуком.

Були визначені пріоритети та напрямки співробітництва. Серед головного:

  • будівництво у Кривому Розі найбільш сучасного в Україні діагностичного центру;
  • продовження екологічних програм.

«АрселорМіттал Кривий Ріг» є великим підприємством і серйозним платником податків, що наповнюють обласний та міський бюджети. Саме тому наша головна мета — вирішити одразу два питання. Забезпечити комфортні умови для інвесторів і, в той же час, захистити жителів регіону від негативних впливів на екологію», — зазначив Микола Лукашук.

Голова обласної ради підкреслив, що для досягнення поставленої мети необхідно налагодити плідну співпрацю з керівництвом «АрселорМіттал Кривий Ріг». За словами Миколи Лукашука, у середині лютого в обласній раді відбудеться засідання депутатської комісії з екології.

«Ми детально вивчимо усі першочергові питання стосовно роботи «АрселорМіттал Кривий Ріг» в області. У тому числі, які кроки потрібно зробити для початку будівництва діагностичного центру. І заплануємо поїздку на саме підприємство найближчим часом», — розповів голова обласної ради.