Новини

Повідомлення про публічне громадське обговорення Антикорупційної програми Дніпропетровської обласної ради на 2021 – 2023 роки

З метою публічного обговорення, вивчення та врахування думки громадськості на офіційному вебсайті Дніпропетровської обласної ради розміщено проєкт Антикорупційної програми Дніпропетровської обласної ради на 2021 – 2023 роки (далі – Антикорупційна програма).                    Проєкт Антикорупційної програми схвалено 27 жовтня 2020 року на засіданні комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Дніпропетровської обласної ради.                                                Антикорупційну програму розроблено відповідно до Закону України ,,Про запобігання корупції”, Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08 грудня 2017 року № 1379, з метою запобігання корупційним та пов’язаних з корупцією правопорушенням, створення дієвої системи протидії проявам корупції у діяльності обласної ради. З метою врахування громадської думки та підвищення якості підготовки Антикорупційної програми громадське обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю триватиме з 28 жовтня 2020 року до 09 листопада 2020 року. До обговорення запрошуються всі заінтересовані особи.

Проєкт Антикорупційної програми розміщено на офіційному вебсайті Дніпропетровської  обласної  ради  за  посиланням: https://oblrada.dp.gov.ua/без-рубрики/повідомлення-про-публічне-громадськ-2/.

Просимо надсилати свої пропозиції та зауваження на електронну адресу: yakimovich@oblinfo.dp.ua з позначкою ,,пропозиції до Антикорупційної програми”.

Особа для зв’язку: Якимович Валерія Іванівна – начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції, тел. (056) 742-75-49 або (056) 740-75-22.

Результати проведення громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Дніпропетровської обласної ради.

 

ЗВІТ за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Дніпропетровської обласної ради

АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА Дніпропетровської обласної ради на 2021 – 2023 роки