Новини

Понад 60 років продуктивної роботи і визнання: у Кривому Розі привітали гірників

_MG_7904

У Кривому Розі з нагоди 66-річчя з дня заснування Південного гірничо-збагачувального комбінату і напередодні Дня працівників металургійної та гірничодобувної галузі відзначили працівників підприємства. Від імені голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука сьогодні у Кривому Розі привітали колектив Південного ГЗК. Грамоти за вагомий особистий внесок у розвиток металургійної промисловості та високий професіоналізм від керівництва обласної ради отримали шестеро металургів.

«Кривий Ріг називають залізним серцем України, а Південний гірничо-збагачувальний комбінат — це серце Кривого Рогу. Про здобутки підприємства знають не лише в Україні, але і за її межами. Комбінат є одним з основних виробників та постачальників залізорудної сировини не лише металургійним підприємствам нашої держави, але і зарубіжним партнерам. Від усього депутатського корпусу і голови обласної ради напередодні професійного свята металургів та гірників бажаю всім працівникам цієї галузі здоров’я. Нехай ваші здобутки вас радують, а плани на майбутнє надихають!» – зазначив радник голови Дніпропетровської обласної ради Євгеній Марченко.

Щомісяця Південний ГЗК виробляє більше одного мільйона тон залізорудного концентрату. Продукція комбінату неодноразово перемагала у Всеукраїнському конкурсі «100 кращих товарів України».

«У Кривому Розі, напевно, немає жодної родини, яка б не була пов‘язана металургією. Металурги завжди були і будуть уособленням гідної працьовитої людини. Ми цінуємо вашу щоденну працю, відданість нелегкій справі, вклад у розвиток країни. Дякуємо за ваші трудові досягнення і звитяжну працю!», – привітав металургів очільник Кривого Рогу Костянтин Павлов.

_MG_7922

_MG_7853  _MG_7861  _MG_7877  _MG_7880
_MG_7894
_MG_7964  _MG_7966  _MG_7971  _MG_7975  _MG_7980  _MG_7987  _MG_7990  _MG_7994