Новини

Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у Дніпропетровській області.

3200eedbe832f14541bb8c720432baca_w640

 

 

За час повномасштабного вторгнення послугами служби зайнятості Дніпропетровської області скористались майже 12,5 тис. внутрішньо переміщених осіб. З них – понад 9,8 мали статус безробітного, працевлаштовані 3,8 тис. переселенців.

 

Завдяки компенсаційним виплатам, які були надані роботодавцям за працевлаштування ВПО, робоче місце отримали 4200 переселенців.

 

Спеціалістами служби здійснено підбір роботи, профорієнтаційні послуги, ваучери на навчання, мікрогранти на створення власної справи, а також компенсації для роботодавців за працевлаштування вказаної категорії громадян.

 

Найбільше на підприємствах оптової та роздрібної торгівлі, переробної промисловості, у сфері охорони здоров’я, освіти, державного управління й оборони, тимчасового розміщування й організації харчування, сільського господарства.

 

На професійне навчання направлені 470 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб, 212 – отримали ваучер на навчання, 410 – залучено до суспільно корисних, громадських та інших робіт тимчасової зайнятості.

 

Консультацію щодо надання послуг ви можете отримати в будь-якому центрі зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.