Новини

Працівників державної виконавчої служби привітали із професійним святом

!IMG_9759

 

17 грудня в Україні відзначають День працівника державної виконавчої служби. З цієї нагоди радник голови Дніпропетровської обласної ради Андрій Соколов вручив співробітникам Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в м. Дніпро відзнаки.

«Ваша робота — відповідальна та складна. Швидке та якісне виконання судових рішень та інших виконавчих документів, з однієї сторони, забезпечує конституційні права, свободи та законні інтереси громадян. З іншої — підвищує довіру до системи правосуддя в цілому. Сумлінність, неупередженість та здатність знаходити баланс при прийнятті непростих рішень — це ті чесноти, якими наповнений кожен робочий день державного виконавця. Сьогодні суспільству вкрай необхідні ваш професіоналізм, відповідальність, відчуття справедливості та принциповості. Бажаю вам нових професійних звершень та успіхів у непростій справі служіння закону та народові України! Вдячних стягувачів та відповідальних боржників. Нехай почуття гордості бути державним виконавцем не полишає вас не лише під час урочистих заходів, але й у щоденній роботі», — звернувся до присутніх Андрій Соколов.

Від початку року держслужбовцями області було стягнуто заборгованість з виплати заробітної плати в розмірі 105,5 млн грн на користь 13 872 працівників. Завдяки роботі представників органами ДВС області, 41 248 дітей регіону отримали аліменти. Сума виплат склала 983,3 млн грн.

Всього на Дніпропетровщині діє 47 відділів державної виконавчої служби.