Новини

«Премія Дніпропетровської обласної ради» — переможців обрано!

123

В обласній раді відбулось засідання комісії, де вже остаточно визначили переможців цьогорічного конкурсу. На участь у ньому було подано 95 кандидатів, 76 з яких пройшли за результатами онлайн-голосування.

Фінальним етапом відбору стало обговорення між членами спеціальної комісії. Критеріями для визначення переможців були : актуальність і соціальна значущість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, результати та перспективність.

Усі переможці «Премії Дніпропетровської обласної ради» отримають  матеріальне заохочення у розмірі 15 тис. грн. (без урахування податків) та публічне визнання .

Преміантів визначають в  11 категоріях, серед яких медицина, культура, журналістика, бізнес, героїчні вчинки та інші. Загалом у кожній з  категорій за правилами конкурсу не більше 5 переможців. Втім, цього разу у категорії «Юні дарування» премію отримають 10 талановитих молодих людей.

Лідером за кількістю заявок стала перша категорія – місцеве самоврядування.  На другому місці йде номінація за спортивні досягнення.

Засновник конкурсу, голова обласної ради Гліб Пригунов підсумував:

«Цей конкурс – одна з багатьох наших ініціатив, створених для підтримки та заохочення молодих талановитих жителів області. Головна мета – дати їм впевненість у тому, що вони потрібні державі, що саме вони – основа майбутнього цивілізованого українського суспільства. Гідна оцінка, визнання та популяризація того внеску, який роблять ці молоді люди для нашої країни та області… Тільки так  ми зможемо зупинити «відтік мізків» за кордон!».