Новини

«Премія Дніпропетровської обласної ради» знайшла своїх героїв.

IMG_5315
Талановита, амбіційна та цілеспрямована молодь Дніпропетровщини отримала свої довгоочікувані нагороди від голови обласної ради Гліба Пригунова.
IMG_7769
Сьогодні пройшла урочиста церемонія нагородження у культурному центрі Опера. Це вже другий етап цьогорічного Конкурсу. Переможцями стали 61 людина, яка зробила свій внесок у розбудову регіону та країни. Премії розподілені за різними категоріями, серед яких наука, медицина, культура, спорт, журналістика, сільське господарство. Вперше була впроваджена категорія «Юні дарування» для дітей віком від 14 до 17 років. Преміанти отримали свої відзнаки та незабаром на їх карту надійдуть грошові виплати у розмірі 15 тис. грн., з яких вирахують податки.
IMG_5038
Такий грандіозний проект був започаткований цього року головою обласної ради Глібом Пригуновим: «Ми пишаємося нашими земляками. Ми хочемо, аби наша талановита молодь залишалась в Україні і продовжувала свою роботу на благо України і Дніпропетровщини. Премія від обласної ради – це щира вдячність за їх внески.»
Усього на участь у Конкурсі надійшло 113 заявок. Після перевірки всіх документів, далі пройшло 97 кандидатів. Їх імена були оприлюднені на офіційному веб-сайті Дніпропетровської обласної ради для проведення відкритого on-line голосування. За його результатами до наступного етапу пройшли 78 чоловік. Саме серед цих кандидатур незалежна конкурсна комісія обрала найкращих.
IMG_5199
Наступного року Премія обласної ради також відбудеться. Гроші на це вже передбачено в бюджеті. Всі подробиці дізнавайтесь за посиланням http://oblrada.dp.gov.ua/vote/