Новини

Премія обласної ради -визначено 55 переможців! 

ПЕРЕМОЖЦІ
Процес подачі заявок, детальна обробка даних, онлайн голосування на сайті, відбір преміантів професійним журі нарешті завершено. Визначено імена переможців, які незабаром отримають свої довгоочікувані нагороди. Цього разу на участь у Конкурсі надійшло 145 заявок. Серед них до онлайн голосування були допущені 135. Головне нововведення на цьому етапі — це запровадження роботи системи BankID. Головна мета — уникнути махінацій із «накруткою» голосів і максимально захистити прозорість даних. Тож за два тижні свій вибір зробили майже 27 000 осіб, які авторизувалися через захищену систему і проголосували за гідного, на їх думку, кандидата. Після цих етапів за результатами голосування на сайті  професійний склад журі з 95 претендентів обрав по 5 лідерів у кожній категорії. Саме вони стануть щасливими володарями головної винагороди Премії облради – 15 тис. грн. (сума без урахування податків).
Завдяки минулорічній ініціативі Гліба Пригунова і проведенню конкурсу Премії все більше молодих, соціально-активних і працьовитих мешканців Дніпропетровщини виходять на широкий загал. Головна ідея — підтримати талановитих спеціалістів, попередити та припинити «відтік мізків» за кордон і заохотити до нових звершень. Премії розподілені за різними категоріями, серед яких наука, медицина, культура, спорт, журналістика, сільське господарство, героїчні вчинки, громадська діяльність, а також категорія «Юні дарування» для дітей віком від 14 до 17 років.
Голова обласної ради Гліб Пригунов зазначає: «Я щиро вболіваю за наших земляків і хочу, щоб їх досягнення були справедливо оцінені. Платники податків, завдяки яким і проходить ця Премія, роблять можливим матеріальне заохочення молодих спеціалістів. Як показують попередні конкурси, багато людей, які роблять нібито свою щоденну роботу, гідні стати преміантом і отримати головну винагороду. Тож ця ініціатива буде реалізовуватись і надалі».
Тепер на володарів Премії чекає церемонія нагородження, яка також подарує переможцям нові знайомства, купу позитивних емоцій та побажань. Пройде урочистий захід вже 26 червня.
Ознайомитися зі списком переможців Премії Дніпропетровської обласної ради можна за посиланням: ТУТ