Новини

Премія обласної ради – онлайн-голосування відкрито!

Рисунок1

Прозоре та відкрите, за допомогою системи BankID онлайн голосування за номінантів на Премію обласної ради від сьогодні розпочато! Триватиме воно рівно тиждень. Кожен мешканець області може віддати свій голос за гідного кандидата. Отже, це етап, коли громадськість визначає, хто із молодих і активних мешканців Дніпропетровщини отримає винагороду у розмірі 15 тис. грн. (сума без урахування податків).
Проведення конкурсу Премії проходить вже третій рік поспіль. Його було ініційовано і започатковано попереднім головою обласної ради Глібом Пригуновим. Головна мета — це визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові області і всієї України!
Голосування за допомогою системи BankID було впроваджене, аби уникнути махінацій із «накруткою» голосів і максимально захистити прозорість даних. Всього Премія поділена на 11 категорій: спорт, медицина, наука, журналістика, бізнес, волонтерство та інші. В кожній категорії можна обрати потенційного лідера лише один раз! У цьому році, після перевірки необхідних документів, кандидатами на отримання Премії стали 108 осіб. Найбільше конкуренції серед учасників в категоріях «Юні дарування», у культурно-мистецькій сфері та науково-педагогічній діяльності.
Гліб Пригунов наголошує: «За роки проведення Премії все більше талановитих і активних мешканців області виходять на широкий загал. Обласна рада визнала вже більше 250 чоловік. Бажаючих взяти участь та виграти – зростає! Це суспільно-важливий проект, який продовжує свою роботу попри різні зміни, які відбуваються. Наша область, найкраща область в Україні має визначний потенціал молодих людей, які своєю професійною та громадською діяльністю, розвивають наш край у різних сферах. Ми щиро вболіваємо за наших земляків!».

УВАГА! Кілька порад щодо вибору преміанта. В короткому описі досягнень претендента зверніть увагу на актуальність і соціальну значимість заходів, проектів та кампаній, їх новизну та іноваційність, результати та перспективність діяльності. Робіть свій вибір за посиланням:

https://oblrada.dp.gov.ua/choice/