Новини

Премія обласної ради – фінішна пряма. Триває останній тиждень онлайн голосування.

33992877_1701530696563418_4433067214874083328_n

Вже незабаром буде оголошено імена мешканців Дніпропетровщини, які зробили вагомий внесок у розвиток області. Наразі триває етап відкритого онлайн голосування за кандидатів на Премію обласної ради. Усі бажаючі обирають одного лідера в кожній з 11 категорій: медики, науковці, викладачі, журналісти, аграрії, волонтери та багато інших спеціалістів. Цьогоріч на офіційному сайті держустанови голосування проходить через систему BankID. Таке нововведення започатковано, аби уникнути махінацій із «накруткою» голосів і максимально захистити прозорість даних.
Вже 13 500 тисяч людей зробили свій вибір. Серед 135 кандидатів продовжують обирати найдостойніших. Саме Ви вирішуєте, хто із молодих і активних мешканців Дніпропетровщини отримає головну винагороду у розмірі 15 тис. грн. (сума без урахування податків). Проголосувати можна до 4 червня включно.
Проведення конкурсу Премії проходить вже втретє. Його було ініційовано і започатковано головою обласної ради Глібом Пригуновим. Головна мета — це визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові області і всієї України! Очільник обласної ради зауважує:
«Ми щиро вболіваємо за наших земляків і хочемо, щоб їх досягнення були справедливо оцінені. Це стосується не лише органів влади, а й усіх мешканців Дніпропетровщини. Усі преміанти – дуже талановиті і цілеспрямовані люди. Вони заслуговують на гідну мотивацію і вдячність!».
УВАГА! Кілька порад щодо вибору преміанта. В короткому описі досягнень претендента зверніть увагу на актуальність і соціальну значимість заходів, проектів та кампаній, їх новизну та інноваційність, результати та перспективність діяльності. Робіть свій вибір за посиланням:
https://oblrada.dp.gov.ua/vote/